Posted on 27 July 2023, for BOOST

Help BOOST aan een nieuwe printer

Over BOOST

BOOST is een dynamische ontmoetingsplek in Amsterdam waar mensen met en zonder vluchtachtergrond samenwerken aan integratie, participatie en persoonlijk perspectief. Wekelijks doen een paar honderd mensen mee in het gevarieerde programma, dat gericht is op drie pijlers: taal, ontmoeting en ontwikkeling. 

Wij staan voor een samenleving waar iedereen kan meedoen. Waar nieuwkomers welkom worden geheten, en integratie wordt gezien als een gedeelde verantwoordelijkheid van de samenleving. 

We geloven in de kracht van de stad. Dat nieuwe Amsterdammers en mensen die al langer in de stad wonen op een informele en betrokken manier heel veel voor elkaar kunnen betekenen.

En we geloven in het belang van een fysieke plek. Waar je elkaar tegenkomt, waar je samen actief kunt zijn, waar je welkom bent, en (jezelf) mag zijn. 


Wil je BOOST helpen met een printer donatie?

Momenteel is BOOST op zoek naar een nieuwe (bedrijfs) printer. Kan jij BOOST hierbij helpen? Heb je een ongebruikte printer of bijna nieuwe printer liggen die je niet gebruikt of eentje die op kantoor staat te verstoffen? 

Dan zou je BOOST heel blij maken met een goede printer zodat zij ongestoord hun mooie werk voor een inclusieve stad verder kunnen voortzetten!


De 'sign-up' knop op onze website is momenteel niet in werking, dus wil jij BOOST helpen - mail dan naar merle@thepresent.world :)

Join other entrepeneurs and tackle complex problems together

Join us to work together with other entrepeneurs to help support social initiatives